top of page

SPLETNI MARKETING

Spletno oglaševanje prinaša ogromen potencial za majhna podjetja, zato ne čakajte na Facebook in Google, da zvišata cene.  Pomembno je, da se oglaševanja lotimo z previdno ter počasi in si v naprej zastavimo cilje, ki jih z oglaševanjem želimo doseči. 

PRIPRAVA OGLAŠEVALSKEGA NAČRTA

Vse je odvisno od dobre priprave. Priprava oglaševalskega načrta je ključnega pomena saj tako vemo kakšne cilje želimo doseči in kako se bomo le tega lotili. 

Pri pripravi je pomembno, da natančno opredelimo koga želimo z oglasi ciljati, kaj želimo sporočiti ter na kakšen način se bomo tega lotili. 

PRIMERNO ZA:

  • Podjetja, ki želijo izkoristiti poln potencial spletnega marketinga.

  • Društva in organizacije, ki bi rade promovirale svoje dogodke.

  • Posameznike, ki želijo začeti svojo podjetniško pot.

hal-gatewood-o2305170alM-unsplash (1).jp

SPLETNO OGLAŠEVANJE NA FACEBOOKU

will-francis-r02wxT3-PYw-unsplash (1).jp

Spletnega oglaševanja je na Facebooku vedno več, zato je pomembno, da s svojimi oglasi izstopate in začnete ustvarjati novo zgodbo s svojimi naročniki. 

Z znanjem grafičnega oblikovanja in spletnega marketinga, pripravim spletne oglase, ki pritegnejo pozornost ter so pripravljeni točno za določeno skupino ljudi, ki jih z oglaševanjem ciljamo, saj le tako lahko izkoristimo poln potencial oglaševanja. 

SPLETNO OGLAŠEVANJE NA GOOGLU

Spletno oglaševanje na Googlu je najbolj razširjeno oglaševanje in ponuja največ načinov spletnega oglaševanja. 

Ponuja nam izredno natančno oglaševanja preko ključnih besed, omogoča nam prikaz pasic po spletnih straneh, poleg tega pa prinaša ogromno majhnih dodatkov, ki Google oglaševanje postavijo na najbolj pogosto uporabljeno orodje za spletno oglaševanje. 

googleads.png

SPREMLJANJE REZULTATOV Z GOOGLE ANALITIKO

analytics.png

Za maksimalno razumevanje pridobljenih podatkov iz spletne strani, je pomembno, da spletno stran, Google Ads in Facebook Ads, vse povežemo z Google Analitiko. 

Je izjemno orodje za razumevanje obnašanja uporabnikov na naši spletni strani in tako dobimo dostop do dragocenih informacij, ki odločajo o naših nadaljnih odločitvah. 

Želite povečati prodajo? Kontaktirajte me!

bottom of page